Николета Лозанова се оказа не само красива и успешна, но и много добра певица.

Водещата на „Папараци" запя „Облаче ле бяло" и изненада приятно всички с идеалното си изпълнение.

Всъщност това се оказа закачка на моделката - отговор на предизвикателството на продуцента й Андрей Арнаудов да се включи във „фермерската" инициатива „Предизвикай в занаята". Идеята е да се популяризират и съхранят старите български традиции. Николета реши да запише липсинк версия на вечната песен, разплакала от умиление милиони българи. Зрителите всъщност виждат лицето на водещата, която движи устни в синхрон с песента, но изпълнението е на професионална певица.

В инициативата вече се включиха водещите на „Фермата" Иван и Андрей, които „изпяха" старата градска песен „Прости ми, за всичко си виновен само ти". Андрей изпълни солово стария химн „Шуми Марица", предизвикан от колегата си Иван Христов. Той пък от своя страна се изяви със „Сънувах те до мене в среднощен час". Журналистката Кристина Патрашкова изуми с хорово изпълнение на „Хубава си, моя горо".

Идеята е да се даде нов живот на позабравени, но златни български песни. Всеки, който иска да се включи в инициативата, може да публикува клип на свое изпълнение на страницата на „Фермата" в социалната мрежа. Освен липсинк може да се представят и всякакви други традиционни български умения или рецепти, стига да са поне на 100 години. Янина от „Фермата" например се наяде със суров лук и чесън и изпи на екс чаша вино, за да покаже как са се лекували в миналото.

Предизвикани бяха също Ива Екимова, Ники Китаеца, Георги Иванов - Гонзо, Ангел Джамбазки, Александър Кадиев, Деси Стоянова, Башар Рахал и др.

Между другото, липсинк (или буфосинхронизъм, както още са известни тези изпълнения в България), е една от най-новите мании в Холивуд. Том Круз е луд по него, правят го и много от най-големите музикални звезди, за да си направят шега сами със себе си.