Николета Лозанова зашлеви жесток шамар на фолк певицата Преслава.

Тв водещата унижи бившата номер 1 на Пайнер пред цяла България, в предаването си „Папараци”, видя HotArena.

Звездата анонсираше видеорепортаж на Фики Стораро и годеницата му Гюлджан и не пропусна възможността да уязви Преслава.

„Следващото видео вероятно ще предизвика сълзи в очите на някои застаряващи фолк певици със залязващ статут.”, коментира тв водещата. След което обяви излъчването на кадрите на влюбените Фики Стораро и Гюлджан.

Звездната двойка бе заснета да се разхожда по столичния булевард „Витоша”, като през цялото време не се отделяха един от друг. Фики буквално разчувстваше и минувачите, които виждаха с каква любов и нежност се отнася към любимата си годеница.



Двойката бе излязла на вечерна разходка из пешеходната зона и не пропускаха момент да се целунат или прегърнат. А любовта на музиканта към бъдещата му съпруга предизвика вълнение у всички, които случайно се разминаваха с тях.

Влюбената двойка не можеше да се откъсне и за миг, а романтичната разходка приключи с вечеря в изискан столичен ресторант. Кадрите със сигурност развълнуваха голяма част от зрителите и без съмнение са разстроили някои от бившите любими на певеца.

Както е известно, той изживя бурна връзка с Преслава, но след като реши да създаде семейство, избра младата и доста по-сдържана Гюлджан. Двойката е щастлива заедно, а съвсем скоро се очаква да вдигнат и приказна сватба.

Що се отнася до Преслава, певицата в последно време не се радва на особени успехи, не само в личен, но и в професионален план. А коментарът на тв водещата, че пайнерката остарява и залязва се оказа не само горчив хап за нея, но и болезнена истина.