Няма нещо, което Николета Лозанова да не е умее, или поне тя така е решила. В последно време последователите й се натъкват на загадъчни снимки, на които нейният грим не отговаря на това, което са свикнали да виждат от добре подреденият й и филтриран Инстаграм акаунт.

Очевидно най-видната от всички плеймейтки е решила, че е достатъчно добра в грима и е започнала сама да маже по лицето си и така да пести от професионален мейкъп артист, отбелязват от LifeOnline.bg.

Уви резултатите могат да бъдат наречени плачевни, и както се вижда на някои нейни необработени фотоси, в лицето тя е декорирана като съпруга на индиански вожд, а не на футболист.

Оранжевият руж сякаш предупреждава за предстояща война между Апачи и Команчи с яркия си цвят. Той е разнесен невротично неравномерно чак до челото на плеймейт примата, а потребителите в мрежата са притеснени от странния вид на иначе винаги перфектно гримираната Николета.

Последователите й забелязват, че за своя 34-ти рожден ден най-оборотната плеймейтка все пак се е постарала повече с полагането на контур, руж и хайлайтър, доверявайки се на гримьорката Алина Манова.

Тази година Ни Ло празнува в Париж, а за престоя си във френската столица и за преживяванията си там се похвали самата тя с няколко публикации в социалните мрежи, както HotNews вече писа. Любимата на футболиста Ники Михайлов публикува поредица от кадри, основно направени в коридора и стаята на хотела, а в стори тя показа коледния дух, обзел града, и ресторанта, в който очевидно е празнувала.

Макар да не е ясно дали Лозанова прекарва почивката си с половинката си, именно той беше първият, който побърза да й честити празника с общ кадър на двамата в Инстаграм и обяснение в любов. „Честит рожден ден, на жената, родена да придава смисъл на всички около нея, на любовта на живота ми! Бъди жива и здрава, бъди все по-преуспяваща, бъди все толкова себе си! Знаеш рецептата на успеха, преподаваш я всеки ден на света, който те заобикаля, а у мен будиш всяка секунда уважение и обожание! Обичам те, колкото повече, толкова повече!“, написа наследникът на Боби Михайлов под снимката.