Бдителен папарак заснел Николета как пренася куфар от „Манастирски ливади” до апартамент в „Люлин”.

Благоверният й си бил у дома, но не й помогнал кавалерски, а любопитни съседи с радост споделили, че двамцата все по-често излизат поотделно, пише hotarena.net.

Колата, която преди била собственост на Валери, я отвела до мистериозния апартамент в работническия квартал. Там брюнетката се скрила, но не побързала да свали уличаващия куфар.

Притисната от репортер на „България днес” Николета троснато отвърнала: „Вие сте луди изобщо не се изнасям! Куфарът е само един и си стои от седмица в колата! В него са обувките ми от морето. Отидох до един от най-добрите ни приятели – Велизар. Момчето си има проблеми. Знам кой пуска интригите, но ние с Валери сме заедно”.

По всяка вероятност плеймейтката се съмнява в бившата на мъжа си – Алисия. За поредна година двечките си хвърлят напоени с отрова следи чрез медиите.

Интриганти наливат допълнително масло в огъня като раздухват подробности, които никой не може да потвърди, като например, че Николета е пратила съобщение на Валери с текст: „Всичко свърши”. Двамата обаче по споразумение опровергавали раздялата. Други пък са категорични, че Николета се е нанесла във въпросния апартамент в „Люлин”. Драмата настъпила, когато Божинова тропнала с крак, че иска да участва във „ВИП брадър”. Мъжът й не дал, но твърдоглавата мацка надвила за пореден път в диспута по между им.

Припомняме, че организаторите се похвалиха, че моделката е почти на 90% сигурна участница в риалитито.

Междувременно Божинов и Алисия очевидно са преустановили враждата помежду си. Валери виждал ежедневно сина си.

Последен за слуховете за раздяла се произнесе футболистът. Валери се кълне, че с жена му не преживяват драма:

„Ще вярвате само на мен и на това, което аз говоря. Важното е, че като се прибирам всяка вечер вкъщи, Николета е там. Чака ме... Разбира се, че сме заедно. Винаги ще има злобни и комплексарски клюки по наш адрес”.

Вижте фотогалерия:

Николета и Валери с втора сватба на Бора Бора!