В опита си да блесне с широка обща култура, водещата на предаването „Папараци“ Николета Лозанова тотално се изложи.

Точно когато се хвалеше, че разпознава без чужда помощ българските политици, плеймейтката доказа, че хабер си няма за политическата ситуация у нас в момента.

„Знам коя е Мая Манолова. Тя е депутат от Коалиция за България“, изцепи се футболната съпруга. Явно авторите на репликите й са пропуснали факта, че Мая Манолова не е депутат от повече от месец, Народното събрание е разпуснато, а Коалиция за България вече не съществува, пише pik.bg.

Снизходителните зрители на предаването, за които няма никакво съмнение, че Николета няма авторство в думите си, биха си помислили, че материалът, който беше показан в предаването, е сниман още когато имаше парламент и пропускът се дължи на обикновено забавяне. И точно тогава мъжкият глас зад кадър представи Манолова като „доскорошния заместник-председател на Народното събрание“. Което доказва, че все пак някой в това предаване чете политически новини.

Въпросният „ексклузивен“ папарашки материал показа как бившата червена депутатка излиза от дома си с неугледна прическа, отива на фризьор и маникюр и след час и половина се среща с журналисти на „Позитано 20“. Следващите я по петите „папараци“ пък се чудят защо не влиза в Народното събрание...