След инфарктите номинации „очи в очи”, които се проведоха в четвъртък, четирима от съкравртиранти в „Биг брадър” бяха номинирани.

За оставане в Къщата се бориха Никита, Аделина, Николина и Кирил.

Тази вечер обаче един от тях имаше възможност да „откупи” номинацията си. Това можеше да стане само с предложена цена, която обаче щеше да бъде удържана от общата награда. За първи път имаше такава солидарност, защото нито един от съквартирантите не пожела да пожертва парите и така и четиримата написаха „нула” лева.

Първият спасен бе Аделина, последвана от Кирил и Никита.

Елиминациите обаче са неизбежни и така на метри от грандиозния финал на шоуто изхвърча Николина. "Горда съм и щастлива, че бях на това място. Всеки научи по нещо за себе си", призна на довиждане Ники. "Вътре е едно чудо. Нямах стратегия", допълни блондинката. Тя бе категорична, че ще се вижда с някои от хората и извън Къщата. Николина допълни, че за нея сигурен победител е Кирил.

Николина е последният изгонен от „Биг брадър” преди големия край на предаването. Така сигурни участници на финала са: Анита, Катя, Пламен Богданов, Аделина, Кирил и Никита.

Грандиозният край на предаването ще е в петък.