Холивудският актьор и носител на Оскар Никълъс Кейдж е подал молба за анулиране на брака му - само четири дни след като се ожени за партньорката си, гримьорката Ерика Койке. От съдебните документи става ясно, че 55-годишният Кейдж е подал заявление за сключване на брак на 23 март, събота, и се е оженил за Койке в Лас Вегас още същия ден, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

На четвъртия брак на актьора обаче не е писано да просъществува. Сайтът за знаменитости TMZ съобщава, че на 27 март - само четири дни след сключването му, Никълъс Кейдж е подал молба за анулирането му. Ако брачният му съюз не бъде анулиран, актьорът е готов да задейства бракоразводен процес. Каква е причината за скоростното разпадане на брака на Кейдж и Койке остава неясно. Според публикации обаче в деня на сватбата актьорът е бил пиян и е отправил обвинения в користолюбие срещу булката.

Никълъс Кейдж, който живее в Лас Вегас, успя да опази връзката си с Ерика Койке от медийния шум. Смята се, че двамата са заедно от април миналата година. Зад гърба си актьорът има още три провалени брака - с Патриша Аркет, Лиса Мари Пресли и Алис Ким, припомня изданието.