Като млад актьорът Никълъс Кейдж бил направо обсебен от шоуто за любовни срещи The Dating Game. Той дори се явил на кастинг, за да участва.

През тийнейджърските си години той бил голям фен на шоуто и дори бил одобрен за участие, макар че бил едва на 15 години. Баща му обаче се противопоставил на това участие и с мечтата му било свършено.

"Първият ми кастинг беше още когато бях непълнолетен.Бях само на 15 години. Дори толкова млад, аз исках да ме вземат в The Dating Game. Много обичах да гледам шоуто. Винаги успявах да го гледам, макар че баща ми ми забраняваше. Не ми позволи да участвам", разказва Никълъс.

50-годишният актьор сподели още, че е има много дори взаимоотношения с третата си съпруга Алис и сина им Кал-Ел, но е съсредоточен върху бъдещето. "За Кал-Ел съм обикновен баща, не съм филмова звезда. Играем, излизаме, правим всичко, което бащите и синовете правят. Не му пускам старите си филми. Не искам да гo карам да ги гледа. Не му и говоря за изминалите дни. Искам да имам нормален, обикновен семеен живот. Опитвам да гледам към бъдещето, а не към миналото. Същото важи и за Оскара. Живея днес. Аз съм родител. Държа наградите си настрани, на безопасно място, но не са у дома. Останаха в миналото", казва Никълъс Кейдж, пише БГНЕС.