Канадската актриса с български корени - Нина Добрев, сподели серия от предизвикателни снимки на профила си в Инстаграм. Пред своите над 19,2 милиона последователи в социалната мрежа Нина разкри как е уплътнявала времето си, преди да ѝ се наложи да се качи на самолета и да се изолира вкъщи.

Пикантните фрагменти, които чаровницата показа, са от вълнуващото ѝ пътешествие в Южна Африка отпреди седмица. На черно-бели кадри звездата от "Дневниците на вампира" е потънала в пяна, наслаждавайки се на топлата вана, разположена в дъното на стъклена екзотична тераса. Една дилема обаче мъчи красавицата, която тя откровено и с чувство за хумор споделя към палавите снимки: "Да си вземеш вана или да не си вземеш вана? Това е въпросът" (по Шекспир "Да бъдеш или да не бъдеш? Това е въпросът.) Но когато си в изолация, какво друго ти остава?", е написала актрисата.

Фотосите са направени в резиденция „Сингата Лебомбо“, в Национален парк Крюгер - едно от най-красивите места по света, известно с уникалните си животински видове. Горещата дестинация Добрев посети в компанията на приятелката си Джулиан Хъф. По-рано двете споделиха фотоси от заснежени склонове, по които карат сноуборд, а после - и от сафари в Южна Африка.

източник и снимки:woman.bg