"Единственият начин да отидеш на Оскарите: Да бъдеш номиниран или да си поканен на купона на Елтън Джон", това констатира гаджето на Нина Добрев Иън Сомърхалдер в Туитър часове след церемонията по връчване на филмовите награди "Оскар".

Като актьори от тв сериал, двамата не бяха номинирани, но за това пък бяха част от звездните величия, поканени на традиционното благотворително парти на Елтън Джон.

Изпълнителят събра в балната зала на "Парк хотел" десетки свои колеги и приятели, след които топмодели, певици и актриси.

Най-коментирани обаче бяха Нина и гаджето й Йън. Не за друго, а защото двамата не се отлепяха един от друг. Тя - облечена в елегантна черна рокля, а той в смокинг, актьорите буквално се превърнаха в любимата двойка на вечерта. Остави, че за американците отдавна са най-горещата тв двойка.

Като за капак Нина и Йън участваха с нестандартно предложение към благотворителния търг, който имаше за цел да събере пари за СПИН фондацията на Елтън Джон.

Като герои в "Дневниците на вампира" те разиграха на търга "вампирска захапка". Очевидно някой отчаяно искаше да го захапят и откупи "захапката" за 80 000 долара.

Добрев и Сомърхолдер така се зарадваха, че веднага изразиха емоциите си в Туитър.

"На благотворителната вечеря на Елтън Джон изтъргувахме "вампирска захапка" за 80,000 долара за фондацията!!! WOoohooo успех!," написа Нина. ".... Захапка от мен и Нина... Woow", допълни Иън.

Радостната новина явно доста ги е поотпуснала, защото двамата започнали да се държат доста интимно - нещо недопустимо за тях пред публика - поне досега, пишат от lifestyle.bg.