Нина Добрев и Орландо Блум вече не са просто приятели. Но дали действително имат връзка, все още никой от тях не е потвърдил официално.

Доскоро и двамата не бяха обвързани, но отскоро те са двойка, разкри източник на сп. "Пийпъл".

"Те се познават от известно време. Напоследък са повече от приятели. Всичко е супер лежерно", каза източникът. Въпреки това източникът добави, че Блум е забелязан на партито на фестивал Coachella с жена, която не е Добрев.

Звездата на "Дневниците на вампира" също присъства на фестивала и двамата трябваше да посетят неоновия карнавал в събота вечер.



Източникът на "Пийпъл" разказа, че Блум е разговарял с модела Ашли Хаас, докато Добрев е празнувала на известно разстояние, но това не означава, че Блум е бил груб към Добрев, а че между тях всичко е съвсем неангажиращо.

Според друг източник обаче двамата не са се събрали и Блум "не иска приятелка и се наслаждава на това, че не е обвързан".

"Орландо се справя чудесно", добави източникът, "ходи на срещи и се забавлява. С Нина се познават отдавна и си прекарват чудесно."

Звездата от "Карибски пирати" се разкрива пред Elle UK за раздялата си с Кейти Пери и разказва, че са успели да останат приятели.