Снимка, на която маймунка сякаш е забила зъби във врата на Нина Добрев, се появи в профила на актрисата в Twitter.

“Е, запознайте се с този приятел – маймунка вампир. Той е толкова кръвожаден, че като едното нищо ще го взема да ми партнира в следващия пети сезон на „Дневниците”, е написала актрисата от български произход, която е на почивка в Тайланд.

Нейни познати веднага я засипаха с шеговити коментари, че ако някой от каста на „Дневниците на Вампира” ядосва Нина, тя спокойно може да го запознае по-отблизо с кръвожадната животинка.

Добрев използва всяка минута за почивка, преди да започне работа по новия сезон на вампирската сага в края на този месец.

Освен в Тайланд тя разпусна и на островите Търкс и Кайкос в Карибския басейн, в компанията на няколко свои близки приятелки.

Момичетата се забавляваха с шопинг, хапване на сладки неща и лудории по плажа.

От снимките, които Добрев редовно публикува в Twitter, изглежда, че тя изобщо не страда от раздялата си с колегата си от сериала Иън Съмърхолдър.

Преди ден обаче клюкарското издание Daily Star посвети на Нина и Иън обширна статия, в която се лансира тезата, че двамата отново щели да се съберат.

Според медията звездите били силно привързани един към друг и в момента се усещало как и двамата дават сигнали, че се чувстват самотни.