Звездата от „Дневниците на вампира” Нина Добрев разбуни духовете на феновете си в Инстаграм с кадър от дома си в София.

От два дни канадската актриса с български корен е у нас, за да се види с баба си и дядо си и позволи на света на надникне в просторния им, уютен хол.

„Стари вибрации на световете... Обратно към корените ми”, написа чаровницата под снимка, на която се е излегнала лежерно върху диван. Кокетни пластики, виенски мебели в нюанси на червеното и бежовото и богата библиотека под прозорец с изглед към зелен двор предизвикаха възторга на последователите й в социалните мрежи. Част от тях сравниха интериора с ирански преди да се досетят, че любимката им се е прибрала за кратка ваканция в България.



Че Нина е акостирала на родна земя, стана ясно завчера, след като група тийнейджърки я разпознаха по време на разходка в центъра на столицата и я помолиха за селфи. Снимката бе качена във фен профила на „Дневниците на вампира” и бързо обиколи медиите. Особено любимо място на Нина в София е градинката „Кристал”, в която вчера е аплодирала пърформанс на улични танцьори. Това стана ясно от клипче в Инстаграм, в което Добрев бе включила ефекта на забавен каданс, улавяйки как мъж прави кълбо във въздуха. Изпълнението му тя приветства с възгласа „Браво!”, в който произношението на „р”-то е повече от българско.

Междувременно стана ясно, че Нина Добрев е тук само в качеството си на любяща внучка, а не на знаменитост. Тя няма да промотира с интервюта четвъртия сезон на „Дневниците на вампира”, който bTV Cinema излъчва в момента, нито ще бъде специален гост на финала на детската „Евровизия”, както се изписа, обясниха хора от продукцията пред „Монитор”.