С ефирна рокля за 7000 долара от колекцията на Зак Поузън блесна Нина Добрев на премиерата на "Трите хикса: Отново в играта" в Лондон завчера.

Тоалетът на канадката с български корени бе завършен от клъч на "Джими Чу" и обувки на "Кристиан Лубутен". Добрев, която е хакерка във филма, показа и новата си прическа - дългата й коса вече е скъсена до раменете до позната фризура тип боб.

Секссимволът Вин Дизел, който по традиция издува мускулите на Ксандер Кейдж, долетя с хеликоптер на червения килим.
Докато екшън героят кацне, блясък пред гостите сипеха и другите хубавици от лентата - Дипика Падуконе и Руби Роуз. Горещ почитател на Добрев й поднесе плакат, ръчно изработен, с обяснение - “Нина, ти си моята кралица“, а тя го гушна за общ кадър.

За рождения ден на Нина - 9 януари, когато тя стана на 28, Вин Дизел й честити с тяхна обща снимка и емоционално признание: "Честит рожден ден, Нина! Благословен съм, че имах възможността да създам магия с теб. Благодарен съм, че си от част от "Трите хикса". Ти си толкова талантлива, и душата ти е красива. Много съм горд с теб. Когато си мисля за теб, в ума ми изникват само две думи – "Обичам те". Хубава година, ангел, ти заслужаваш всичко".

Красавицата, станала известна като Елена от „Дневниците на вампира“, не е имала парти за годишнината си, защото личният й празник съвпадна с наградите „Златен глобус“ в Лос Анжелис.

На другия ден отрязала косите си и хванала самолета за британската столица. Новата й прическа е дело на коафьора Капри, който работи и с Ванеса Хъджинс и сестрите Хадид. Той твърди, че скъсената прическа придава силен фокус на лицето, шията и раменете, които при Нина са достойни за акцентиране, и освен това дължината е забавна и секси и достатъчно женствена.