Нина Добрев шашна феновете със снимките от последната си ваканция.

На тях звездата от „Дневниците на вампира“ е доста далеч от блестящата форма, която е демонстрирала винаги. По време на почивката си в Ибиса, сладураната с български корени се наслаждаваше на слънцето на специално наета за целта частна яхта.

Нина беше в компанията на колегата си от „Игрите на глада“ Александър Лудвиг, за когото твърди, че са само приятели.

Не това обаче предизвика интереса на феновете. Вместо това почитателите останаха втрещени от начина, по който изглежда любимката им по бански.

Сексапилната Добрев определено е качила няколко килца и е развалила фигурата, която усърдно поддържаше с йога. Освен това по доста позакръглените й бедра се забелязва и целулит, от който преди нямаше и следа. Освен по бедрата, Нина Добрев е качила килца и по коремчето си, видяха форумци, пише kliuki.net.



Интересно обаче на какво се дължи рязката промяна във формата на сладураната? Според нейни близки, Нина Добрев приема доста навътре новината за връзката между бившия й Иън Сомърхолдър и някогашната й приятелка Ники Рийд. „Макар да не го показва, връзката им определено се отразява на душевното й състояние“, издават запознати.