Актрисата Нина Добрев реши отново да се върне в клуба на необвързаните звезди. След като прекара почти една година с Грант Мелън, двамата сложиха край на връзката си, съобщава woman.bg.

Източници обръщат внимание на медиите, че Нина се появява сама по светски събития без Грант от около месец и избягва да споменава името му. В момента бившата половинка на актрисата с български корени снима продукция за "Нетфликс" и като цяло двамата не поддържат контакт от известно време. По всяка вероятност раздялата е настъпила преди седмици, но е била тиха. Нина Добрев не е споменала за нея пред приятелите си.

В момента тя излиза с хора от близкото си обкръжение и съвсем не се е отказала от купоните. Изглежда, че раздялата не е драматично събитие за нея и тя се чувства добре. Нина и Грант така и не заговориха открито за връзката си, за която се смята, че е започнала през януари тази година. Те разсеяха всички съмнения около отношенията им едва през март, когато се появиха заедно на баскетболен мач. След това минаха ръка за ръка и по червения килим на кинофестивала в Кан.

Дали сърцето на Нина вече не е притежание на някой друг красавец от Холивуд?