Канадската актриса от български произход Нина Добрев, щракната от папараците с оскъден пъстър бански с флорални мотиви по време на почивка на островите Търкс и Кайкос през 2010 г., попадна в класацията на 50-те най-сексапилни знаменитости по бански костюм, съставена от сп. "Инстайл".

В класацията Добрев е поставена на 49-о място, следвана от актрисата и модел Бруклин Декър и предшествана от певицата Бритни Спиърс.

На върха на класацията, тоест красавицата с най-секси бански, е светската лъвица Ким Кардашиян със смарагдово зеления си бански от две части със златни мотиви, който носеше по време на почивка през март тази година. Друг неин бански с метални аксесоари е класиран на 30-място.

Два пъти в челната десятка успява да се класира актрисата Рейчъл Билсън. Тя е поставена на 2-ро и на 5-то място, като и двата пъти дължи постижението си на бански в червени тонове.

Челната десятка се оформя от модела и актриса Миранда Кер /3/, американската шоузвезда Кристин Кавалари /4/, актрисата Кейт Босуърт /6/, двукратната носителка на Оскар Хилари Суонк /7/, Кортни Кокс /8/, бившата половинка на Чарли Шийн, актрисата Дениз Ричардс /9/ и носителката на Оскар Холи Бери /10/.

Единствената сексапилна бременна шоузвезда в Топ-50 на "Инстайл" е бившата спайска Мел Би, която е щракната в напреднала бременност по бански през април тази година и е поставена на 14-то място.

Новият член на британското кралско семейство, херцогинята на Кеймбридж и съпруга на принц Уилям - Кейт Мидълтън, е на 20-то място заради снежнобял бански, който носеше по време на яхтена почивка на остров Ибиса през 2006 г. Два пъти в класацията се озовават манекенката Хайди Клум, певицата Кейти Пери, колежката й Бритни Спиърс и актрисата Гуинет Полтроу, пишат от club.bg, цитирайки БТА.