Звездата от „Дневниците на вампира” Нина Добрев се обзаведе с ново гадже.

Актрисата с български корени успя да завърти главата на Лиъм Хемсуърт, който преди няколко месеца заряза Майли Сайръс.

24-годишният австралиец беше изловен да се целува с българката в бар The Corner в Атланта, Джорджия. Секссимволът, който успя да разтупти сърцата на родните фенки, докато снимаше в България „Непобедимите 2”, открито флиртувал с Нина.

„Когато ги видях в бара, те не бяха сами. С тях имаше и други хора, но определено се държаха като двойка. Цяла вечер се целуваха и прегръщаха. Останаха три часа в заведението, а Нина си тръгна преди Лиъм. През по-голямата част от времето пиеха бири, смееха се и си говореха до бара. Когато се разделиха, го направиха с три страстни целувки”, разказа очевидец пред светския сайт Celebuzz.



Той пусна в социалната мрежа Twitter и снимка на звездите.

Когато двойката се появила в заведението, почитателите им ги обсадили за автографи и снимки.

„Вниманието на феновете наистина измори Нина, но тя се снима с всички желаещи”, допълни още свидетелят на любовната сценка. Лиъм Хемсуърт е в Атланта за снимките на третата част на тийнсагата “Игри на глада”. Нина Добрев пък работи в града по новите епизоди на сериала “Дневниците на вампира”.



Двамата се познават от 2012 година, когато Лиъм връчи статуетка на Нина на наградите People Choice Awards.

И Добрев, и Хемсуърт са необвързани от миналата година. Той прекрати годежа си с поп звездата Майли Сайръс в края на лятото, а Нина скъса с дългогодишното си гадже и колега от сериала Иън Сомърхолдър през пролетта на 2013-а.