Преди да пристигне за традиционния си десант в София през август, канадската актриса с бг корени Нина Добрев тръгва на турне заедно с музикалните звезди Уиз Калифа, Деми Ловато и Ник Джонас.

Трамплин за слуховете, че актрисата от „Дневниците на вампира“ ще демонстрира вокалния си талант на концерти в няколко града в САЩ, даде кадър в Инстаграм. „Това е новата ни група. Толкова сме добри, че загряваме с билярд вместо с репетиции. DNCE, внимавайте! Предстои оповестяването на датите за турне“, написа брюнетката под черно-бялата снимка с намигване към групата на Джо Джонас (брат на Ник – б.а.).

Фотосът всъщност е заснет по повод музикалната обиколка на Ловато House Party. В рамките на турнето си, бившата старлетка на „Дисни“ организира купони в домашни условия, на които кани, както знаменитости, така и фенове.



Участието на Нина в музикална група не би било изненада в холивудските среди, където от години се говори за певческите й възможности. Актрисата отпусна глас за сефте в „Американският мол" от 2008 г.

След като имаше възможността да тества адреналина си с подводна разходка сред акули по време на почивката си на Бахамите, 28-годишната красавица запълни летния си график с редица ангажименти.

Наскоро тя снима за документална поредица, посветена на животните. Как се справя с улавянето на точния момент като оператор, ще разберем, когато на бял свят се появи лентата Our Planet 360. Като неин идеен двигател служи Оушън Рамзи, а участието на Нина се заключава в кадрите, посветени на морските обитатели. Междувременно красавицата следва да продължи и работата си по тийн драмата Departures, в която си партнира с Мейзи Уилямс, която българският зрител познава като Аря от „Игра на тронове“.
Сред акцентите в летните приключения на Нина несъмнено попада и визитата й в София. Въпреки че родителите й се установяват в

Канада, когато е едва на 2 години, звездата пази сантимент към къщата си в българската столица,
където всяка година прекарва поне по седмица с баба си.

„България много се промени през годините. Също както Торонто, но още повече, тъй като през 90-те години страната трябваше да се изгради наново. Има много талантливи българи, но аз съм една от малкото в световния шоубизнес с български корени. Усещам много национална гордост, любов и подкрепа, когато съм там", споделя актрисата, чийто дом в столичния център редовно събира опашки от чакащи за автографи фенове. Сред любимите места на Нина в София е градинката „Кристал”, където през 2015 г. звездата се забавлява с пърформънса на улични танцьори.