Бившата изгора на Васил Василев - Зуека Нина Димитрова вече е преживяла напълно раздялата си с него.

Актрисата дори се е оборудвала с чисто нова кола - син миниван „Хюндай", с който шпори столичните улици. За радост на актрисата возилото й е почти подарък от фирмата, след като потроши в катастрофа преди няколко месеца своя стар „Хюндай", пише ''Всеки ден''.

Новият автомобил й бил даден с уговорката, че ще плати цената му с почти 70% намаление. Димитрова си поискала миниван, за да може тя и нейната нова трупа от две момчета да пътуват навсякъде по света и у нас заедно.

*Нина Димитрова заедно с новия си сценичен партньор Стелиан Радев. Снимка: Булфото

„Нина е направо влюбена в младите си колеги Митко и Стелиан, иска постоянно да са заедно, да си репетират, да работят. Планирала е страшно много пътувания и гастроли", коментират нейни приятели.

Нина планира и друга голяма промяна в живота си. Димитрова иска да смени жилището си в „Редута", което делеше със Зуека, с къща под наем в „Лозенец".

Димитрова вече е направила няколко огледа в квартала, но засега все още не се е спряла на желания имот. „Нина живее втори живот, вижда се повече с приятели, ходи по партита, пътува. Раздялата със Зуека й се отрази добре", радват се нейни близки.