В отговор на много въпроси от медиите за собствеността на продуцентска  компания !no frame media бихме искали да заявим:

!no frame media е акционерно дружество, собственост изцяло на Виолета Сечкова и Емил Кошлуков, с разпределение на дяловия капитал в съотношение съответно 45% към 55%.

Г-н Николай Бареков никога не е притежавал дялове в дружеството. Държим да заявим, че не  възнамеряваме да продаваме такива дялове и в бъдеще. В Търговския  регистър информацията за дяловото разпределение на компанията може  да бъде проверена от всеки, който се интересува.

Към момента продуцентска компания !no frame media не се занимава с телевизионна продукция, а предаването на един от собствениците – „Факторът Кошлуков”, е продуцирано от негова лична фирма със същото име.

!no frame media продължава да изгражда и развива техническата си база и в момента насочва дейността си към по-големи формати – рекламни кампании, сериали и филми за международния пазар.

Нашата компания е в преговори да предотстъпи своя корпоративен  бранд – лого, заставки и т.н. на новоучредената фирма „Ноу фрейм медиа  България”, която в момента произвежда голяма част от продукциите за TV7.

След финализиране на тази сделка, ние с Виолета Сечкова ще обявим  новото име и лого на нашата продуцентската компания.

С уважение,

Емил Кошлуков

Виолета Сечкова