„Нокаут, или всичко, което тя написа“ ще се появи в кината от 1 декември, разкри режисьорът Ники Илиев.

Това е третият филм на бившия модел, след като грабна сърцата на любителите на седмото изкуство с „Чужденецът“ (2012 г.) и „Живи легенди“ (2014 г.).

„Нокаут“ ще проследи събитията в живота на Арън, в чиито боксови ръкавици влиза звездата от „От местопрестъплението“ Гари Дърден. Самият той също ще присъства на двете премиери у нас – в София и Варна. Освен това лентата ще се завърти още в Ел Ей, Ню Йорк и Лондон.

Само преди дни приключи и краудфъндинг кампанията на „Нокаут“ в платформата IndieGoGo. Благодарение на нея, Илиев получи подкрепа от допълнителни частни инвеститори, а киноманите добавиха в бюджета на лентата още около 3400 долара. За персонажа на Дърден, режисьорът разкри, че е черпил вдъхновение от биографията на Майк Тайсън, която четял на фона на музиката на Крис Корнел.

С участие във филма се разписват още съпругата на Илиев – Саня Борисова, Орлин Павлов, Башар Рахал и др. Снимките се проведоха миналото лято в Банско, София и Ню Йорк, а у нас американската звезда тества уменията си, както на ринга, така и в българските народни танци. Дърден се потопи максимално в родната ни култура, като в паузите успя да овладее тънкостите на Ганкиното хоро с помощта на местен фолклорен състав.