Колата на д-р Ангел Енчев е с перфектни мерки.

Личният автомобил на най-известния български пластичен хирург д-р Ангел Енчев е с регистрационен номер “С 906090”.

Манекенските мерки освен мисия за д-р Енчев са се превърнали и в негов личен символ. Те стоят на регистрационната табела на неговия мерцедес. Колата е нов скъп модел и освен с идеалните женски пропорции се отличава и с гълъбовосивия си цвят, пише "България днес".

Но д-р Ангел Енчев не е единственият с подобен регистрационен номер. Неговата съпруга - моделът Теди Велинова, кара бял джип, отново марка “Мерцедес”, а регистрационният номер също е с комбинацията 906090. Колата е подарък от самия д-р Енчев. Скъпите автомобили на звездното семейство далеч не са единствената им гордост. От февруари тази година те са родители на момиче.



Второто им дете София се роди на 6 февруари 2017 г. Именно с колата на съпругата си д-р Енчев прибра от родилното новородената си дъщеря. Семейство Енчеви имат и син на име Филип, който вече е на 3 години. Символиката има пръст не само при автомобилите на семейството, но и в живота на малкия Филип. Той е роден на 22 юли 2013 г., когато е роден и наследникът на английското кралско семейство - принц Джордж.