„Не съм наричала Явор Бахаров боклук! Това са лъжи!“, така избухна депутатът от БСП и актриса Нона Йотова. Повод за гневния й коментар бяха лавини от публикации в интернет, че е обидила грозно колегата си от храма на Мелпомена Явор Бахаров. В социалните мрежи се надигна бунт срещу поредната проява на звездата, който бе хванат от ченгетата да скубе и блъска млада жена на улицата.

Очевидец на насилието веднага повикал полицията, а актьорът се изрепчил и на властите. „Пълен боклук“, попиля Нона Йотова колегата си“, гръмнаха начаса столични медии. Депутатът от левицата обаче сама остана като „гръмната“ от факта, че името й е замесено в подобна обида срещу колега.

Явор Бахаров осъден заради побой на гадже

„Категорично не съм го наричала боклук! Как очаквате да коментирам някакви писания в социалните мрежи. Разбира се, чух, че е имало някакъв инцидент с Явор Бахаров, но нищо повече. Абсурдно е! Някой лъже от мое име“, разгневи се червената депутатка пред „България Днес“.

Нона Йотова за паранормалните си способности

Актрисата и половинка на Богомил Бонев бе потресена, а част от колегите й в парламента заподозряха, че някой нарочно намесва името й, за да очерни социалистите. Причината е, че е недопустимо за народен представител да използва подобни квалификации. Въпреки че други напомниха, че това не е съвсем вярно. Бившият колега от БСП и парламента на Йотова – червеният Георги Анастасов преди време нарече поп певицата Дара „пачавра“ и я обяви за рушител на ценностите на младите хора, а след това отсече, че категорично застава зад думите си.