Певицата Нора Караиванова съобщи, че е бременна, а новината се оказа такава и за нея чак в напреднала бременност. Изпълнителката, която нашумя покрай "Мюзик Айдъл" научила, че очаква дете чак в петия месец.

"Толкова ми е странно. Дори да кажа "Бременна съм!", не може да ми излезе естествено от устата. При мен се получи изненадващо, въпреки, че отдавна съм готова за това събитие. Пък и родителите ми постоянно ме подканваха", сподели Караиванова пред Гала в "На кафе".

Докато тече бременността й, Нора предполагала наедряването си с проблеми свързани с неправилно хранене, стрес, дори и хормонален дисбаланс. "Мислех, че проблемите са ми други, но като отидох на лекар, научих щастливата новина", обясни тя и допълни: "Като чух, че съм бременна изпаднах в супер шок, духът ми се отдели от тялото. През цялото време гледах един нов филм". 

Когато Нора съобщила новината пред семейството си, майка й заявила, че е очаквала тази вест. Родителката й обичала да гледа на кафе и именно чрез този метод няколко дни по-рано излязло бебе.

Изпълнителката обаче мълчи кой е таткото. Едно е сигурно, че това не е музиканта на Лили Иванова - Бисер Иванов. Двамата се разделиха в средата на миналата година. Очевидно новата любов е предразположила певицата да стане майка, макар и без да го очаква и планира.