Плеймейтката Нора Недкова е в несвяст, след като журналистът Мартин Карбовски показа видео с нея в телевизионния ефир и буквално стъпка по името й с неграмотността й. Материалът е заснет само с цел за пред екипа на предаването му, като самиятавтор е обещал да не го публикува в ефира на бТВ, поне това твърди потърпевшата. В същото време обаче тя е обилно нагримирана и в типичен еротичен тоалет - подготвена за поредното предаване с нейно участие. 

Въпросното предаване на "Втори план" на Карбовски показва снимки на ключови фигури от комунизма, а Недкова се явява нещо като представител на "децата на демокрацията", който трябва да назове имената им. "Аааа, Ленин! Чувала съм за него, кажи ми само кой беше той?! По професия какъв е този човек?", са само част от тъпизмите, които ръси блондито. Очевидно затова тя не е дала съгласието си предаването да бъде излъчено, но Карбовски против волята й го завъртя тази вечер.

"Ще бъда кратка, защото човешкото достойнство има граница, която не трябва да прекрачваш! Видеото излъчено днес от Карбовски, беше демо за рубрика, което трябваше да бъде гледано само от неговите продуценти,за евентуално съвместна работа по нов проект... Нямам какво да добавя, освен че хората не са това, което бяха! И не! Не е срамно да не знаеш някои неща, срамно е да си недостоен човек", написа Нора във Фейсбук.

Ето ТУК можете да видите и въпросното предаване с Недкова, което разбива тъпометъра от бисери от невежеството й...

Недкова публикува и чат разговор с Карбовски, в който той се опитва да я успокои, че всичко е реклама за нея.