Екипът на „Черешката на тортата“ е станал случаен свидетел на нещо неочаквано по време на снимките на един от новите епизоди миналата седмица, което по принцип рядко може да се види – жена да набие мъж, в буквалния смисъл на думата.

Свидетели на цирка разказват, че участници в побоя са били плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин, узна HotArena.

Другите участници, с които двамата са делили обща трапеза в предаването, са били Алфредо Торес, Люси Иларионов и една актриса.

През цялата седмица Кулагин провокирал Недкова с намеци от типа, че печелила пари срещу секс. Точно на финала – в последния ден от снимките нервите й не издържали и хвърлила чаша в лицето на стилиста, след което го спукала от бой. Никакъв мъжки инстинкт не се бил събудил у гримьора - дори не взел мерки да я отдръпне от себе си, а единственият му напън се е състоял в това да пищи като девойка и да се обади на полицията за помощ.

Циркът със сигурност е бил на ниво. Боят отстрани е изглеждал типично женски, макар Нора да е изглеждала доста по-мъжествена от самия мъж в ситуацията, пише Хотарена.нет