Актуалната "Мис Плеймейт" Нора Недкова втрещи зрителите с шокиращото си признание, че не обича деца и на този етап изобщо не се замисля да има наследници. "Аз не харесвам децата, нямам майчински инстинкт. Харесвам много повече котки. Към моят домашен любимец имам повече майчински инстинтк отколкото към децата", заяви устатата блондинка в предаването "Папараци". След това тя уточни, че ако някой ден стане майка, то това ще е само от мъж, който смята за голямата си любов. "Не смятам, че по задължение трябва да правя дете. Затова ако го имам, то ще е от човек, с който споделяме голяма любов. Но като цяло не смятам, че ще открия този човек в България", категорична е сексбомбата.

До голяма степен притесненията на Недкова да създаде собствено семейство се коренят в детството й. Силиконката се притеснява от това, че собственото й дете може да изживее това, което тя е изпитвала като малка.

 

#Playboy #magazin2018 #photoshooting

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on

"Израснала съм без баща, не съм видяла никога мъжкият пример, който трябва да видя като момиче. После мъжете ме обвиняват защо съм толкова агресивна, толкова своенравна и какво ли още не. Ако някой иска да ме обвини, то е трябвало първо да се опита да ми помогне. Ако го прави само като съдник, то тогава няма право да говори", призна плеймейтката. Родителят й напуснал семейството, когато Нора е едва на 2 годинки. Красавицата обаче уважава решението му и не го опреква. "Въпросът е, че това играе много важна роля при едно дете, особено когато то е момиче. Когато то не вижда бащиният пример, след това това влияе в отношенията й с всеки един мъж, с когото е била. Аз търся подкрепа, закрила, търся бащата в един мъж", изповяда още Нора в "Папараци".

Тя също така предположи, че плаща грехове от предишния си живот. "В миналото може би съм била царица. Аз обичам да бъда властна, по-скоро лидер, да налагам своето мнение, но от чувство за справедливост", уточни Недкова.