Спекулациите, че бившата Мис Плеймейт Нора Недкова ще се върне във „ВИП Брадър” току-що се оказаха пълна истина. Водещите на дейли епизодите Азис и Алекс Сърчаджиева обявиха, че тя влиза в нова роля в къщата – на дявол и ангел едновременно. Всъщност тази мисия е била предложена най-напред на Валентин Кулагин, който преди броени дни бе изгонен с манипулиран вот. Гримьорът с остър език обаче отказал, а след настоятелност от страна на продуцентите, директно им поискал още един хонорар, научи HotNews от сигурни източници. Затова екипа на предаването се обърнал към "любимката" на Кулагин - Нора Недкова.

В момента мисията на съквартирантите е да го играят ангели-добри, благонадежни и съпричастни, но Нора ще може да дърпа и дявола за опашката. Явно плеймейтката се е разбрала с продуцентите да влезе отново в дома в Нови хан, след като нейният враг№1 Валентин Кулагин се махне окончателно. Сега вече гримьорът е далеч от предаването и Нора може победоносно да се върне сред съквартирантите.

Тази вечер епизодът в предаването бе изцяло посветен на въпроса дали е имало секс между Розмари и Ричард. Фитнес инструкторът е категоричен, че е спал с манекенката. Той обаче стигна дъното, като се закле в майка си, че е бил интимен с Розмари, явно без да си дава сметка, че подобна клетва е ужасна обида както за родителката му, която трябва да олицетворява най-прекрасните човешки стремежи, така и за него. Тя го разкрива като готов на всичко, за да докаже себе си като мачо, без оглед на чувствата на Розмари, която очевидно е сериозно хлътнала по него. Роузи продължава яростно да отрича, че се е отдала на маданския Мистър София.