От няколко месеца плеймейтката Нора Недкова има любовник от турски произход. Блондинката успешно смуче парите на новия си благодетел. Актуалният й покровител е женен за друга, но това не му пречело редовно да мачка чаршафите с еротичния модел.
Нора не крие, че напоследък прекарва доста време в южната ни съседка, за да се среща с любовника си.

Неотдавна беше в Истанбул, а после и в Анталия. Сега пък е решила да се разнообрази с Монте Карло. Почивката отново била финансирана от богаташа, а Недкова не извадила и лев от собствения си джоб. Норчето отседнала в петзвезден хотел, но без турския баровец, който бил прекалено зает, за да пътува с нея. Блондинката се похвалила пред свои близки, че в Монте Карло изхарчила над 15 бона за дизайнерски облекла и луксозни ресторанти. Говори се, че турчинът нямал никакво намерение да се развежда и да официализира връзката си с Недкова, но тя не искала да го притиска. Задоволявала с факта, че той пръскал луди пари по нея, така че семейното му положение хич не я притеснявало.

Преди да се запознае с настоящия си интимен партньор, плеймейтката дълго време бе сама. Тя имаше кратка авантюра с бизнесмена Христо Сираков, известен като Ицо Стоте Манекенки, макар че по думите й отношенията им били само приятелски. Въпреки че Нора яростно отрича да е спала със застаряващия плейбой, свидетели многократно са ги засичали да се опипват и да си тръгват заедно под ръка от столични заведения. Най-сочната клюка около Недкова е свързана с шоумена Слави Трифонов. Двамата се запознаха, когато тя гостува в предаването му, а той не скри симпатиите си към нея. Авантюрата им обаче не продължила дълго, защото Дългия бързо се отегчил от блондинката и я разкарал.