"Не спя добре! От седмици страдам от безсъние заради ситуацията с коронавируса. Имам нужда от спокойствие, а не го получавам". С тези гневни слова изригна плеймейтката Нора Недкова, която преживява стресови ситуации покрай извънредното положение.

"Политици, продукти и всички тези, които се възползват от слабостта ни в момента, ще престанете ли да ни стресирате психически всяка минута?! После казвате: "Запазете спокойствие". Как да запазим спокойствие, като вие не ни оставяте нито ден, нито минута, нито секунда. Където и да погледна, всичко е нещастие, смърт и конспирация. Аз съм на 26 години и нямам нужда от застраховка живот, ритуално бюро и лекарства", избухна блондиката, която е известна с това, че не спестява нищо на никого.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova) on


Недкова признавa, че все пак е взела предпазни мерки и си поръчва от интернет маски и дезинфектанти. "Имам нужда от спокойствие! Искам да попитам защо в този щаб няма един квалифициран психолог, който да съветва как да поднасяте информацията на аудиторията. Дори не ми се мисли, как се чувстват възрастните хора. Всъщност умираме всички - и млади, и стари. Умираме всеки път, когато отнемaте nадеждите ни! Умираме, за да можете да ни управлявате по-лесно! Бясна съм! Бясна съм на всички! Но най-бясна съм на себе си, че тази нощ пак няма да мога да заспя", продължи тирадата си плеймейтката.

Недкова доброволно си е наложила да стои вкъщи и не излиза никъде - храна и медикаменти си поръчва през телефона. Признава, че е очаквала в тези времена да успее да поспи, но или някой постоянно й звъни и я събужда, или се стресира прекалено много от новините и по цели нощи стои и разсъждава върху ситуацията. Един от последните случаи, които истински я изнервили, бил, когато й предложили по телефона да си направи застраховка за живота. По нейни думи това буквално я изкарало от релсите на спокойствието, пише "България Днес".