Най-красивите българки, непреходен блян за силния пол, запалиха фитилите на нощна София по време на годишната церемония на най-горещото събитие у нас - Нощта на Сексбомбите 2014.

Аполоновци с огнени факли и танцуващи ангели посрещнаха стотици гости на червения килим пред Син сити.

Родните сексбомби от политиката, екрана, сцената и модния подиум си тръгнаха с бомбастични награди от световен калибър - чек за 10 000 лева, чек за 5 000 лв. Както и седмични круизи до Лондон и Анталия. Водещи на вечерта бяха Наско Михайлов и Гери Дончева.

Топкрасавиците и носителки на безброй титли Галена Димова, Миглена Николова, неустоимата асистентка от "Сблъсък" и Мис Лято Алина Дуарте, бившата изгора на милионерския син Владо Арабаджиев - поппевицата Джорджия, скандалната манекенка Зорница Линдарева, която попадна в любовен триъгълник с Жени Калканджиева и мъжа й, Мис Естествен бюст Кателина Гатева и Мис Силикон Гери Райчевска, транссексуалната дебютантка в Нощта на Сексмбомбите - силиконовата певица Никол и други, получиха награди от спонсорите на вечерта. Както и СПА-удоволствия от носителите на престижния приз от годишните СПА награди в категория DAY SPA на годината - СПА Деметра.

Нашумялата с голите си фотосесии и настояща служителка в НАП - Малта Пандова, бе избрана от журито за най-красива в раздел политика и държавна администрация.