Един от най-отличителните гласове на съвременната джаз сцена ни гостува само след седмица.

Точно на 18 октомври, в зала 3 на НДК GREGORY PORTER ще излезе заедно със своята банда, за да чуем на живо нашумелите летни хитове „Hoding on” (Disclosure) и „Liquid Spirit”(Clapton remix), както и селекция на най-доброто от американския джаз, соул,  ритъм енд блус.

София е една от спирките, от световното турне на Gregory Porter, който обикаля и твори, заедно с група забележителни музиканти - Yosuke Sato (саксофон),  Chip Crawford (пиано), Aaron James  (бас), Emanuel Harrold (барабани). Точно в този състав в НДК-а ще бъдат изсвирени и парчетата от последния суперуспешен албум  на Gregory Porter  „Liquid Spirit”, отличен с Грами за най-добър джаз албум, достигнал продажби от 100, 000 копия. Ремиксът на песента „Liquid Spirit”  от едноименния албум пък се превърна в най-търсеното парче в Ибиса и зае челното първо място в класацията на музикалната платформа SHAZAM. Песента озвучи най-горещите летни парти точки, заедно с парчето „Holding on” колаборация на Gregory с хитовите Discoluse. Teзи световни успехи носят на артиста и наградата на JazzFM International „Най-добър международен джаз артист“ .

По всичко личи, че джаз изпълнителят е в разцвета на силите си, а българската публика може се наслади на духа и енергията, която носи музиката на GREGORY PORTER и неговата банда.

Билети на цена от 50 лв. все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg, ОМV и НДК-а.