На 20 септември от 21:00 ч. по Нова телевизия официално стартира третият сезон на комедийния сериал "Етажна собственост".

Всеки четвъртък от 21 ч. зрителите ще могат да следят развитието на комичните съседски истории на фона на новия сблъсък в сериала – този между обикновените хора от "Надежда", които се чудят как да свържат двата края, и техните антиподи – заможните българи от луксозния комплекс, където всички са принудени да живеят заедно.

Преди броени дни жители на комплекса, в който се снима "Етажна собственост 3. Новодомци", сигнализираха, че са видели името на певицата Лили Иванова на една от вратите на апартаментите на снимачната площадка.

Те веднага заподозрели, че естрадната прима може би ще играе себе си в сериала.

От екипа на "Идалго продакшънс" така и не потвърдиха участието на Лили в третия сезон, но пък днес официално разкриха името на един от новите си герои. Известният актьор Евгени Будинов влиза в сериала с много интересна роля на срамежлив и съвестен научен сътрудник от БАН, горд притежател на няколко симпатично странни мании.

Героят му ще се появи напълно изненадващо за Джамбазов и компания още в първия епизод, слагайки началото на съвсем нова и много важна сюжетна линия.

"Специално към участието ми в сериали подхождам доста внимателно и предпазливо. Ролята в третия сезон на "Етажна собственост" ми допадна, защото досега никъде не съм играл такъв образ." – коментира Евгени Будинов и допълва, че героят му е коренно различен от самия него, което е интересно предизвикателство. "Във филма "Корпус за бързо реагиране" бях нахален сваляч без задръжки, а в "Етажна собственост 3. Новодомци" ще бъда свит, срамежлив и интелигентен научен сътрудник – какво по-добро предизвикателство за превъплъщенията на един актьор?"