Американско издание нанесе нов удар срещу херцогинята Кейт Мидълтън.

Списанието постави на корицата си съпругата на принц Уилям, а на снимката се вижда оформено коремче на бременна жена.

В последното си издание списание Стар, което твърди, че Кейт е бременна с близнаци, публикува снимка на кралската знаменитост по време на посещението й в Сингапур.

30-годишната красавица е застанала в типичната си поза – с раменете назад, бедрата напред, а дясната й ръка „почива” в удобна за жълтата преса поза – върху коремчето й. На снимката Кейт се поздравява с първата дама на Сингапур – Мари Тан, предаде Дейли Мейл.

Оказва се обаче, че между оригиналната снимка и корицата на изданието има някои следи, които говорят за наличието на „изфабрикувана” с фотошоп новина.

„Не само, че флоралният мотив на роклята й е мистериозно избледнял, но халката от дясната ръка на съпругата на принц Уилям също е изчезнала безследно”, разследва сайтът Celebuzz.

Сайтът MailOnline наложи оригиналната снимка и корицата на Стар една върху друга и се оказва, че наистина съществуват някои разлики, пише actualno.com

Целият торс на Кейт е привеен напред, а ъгълът на лявата й ръка и чашата, която държи, определено се разминават в двете снимки, като чашата на Мари Тан тотално е премахната от картинката.

Списание Стар, което се очаква да отговори на поискания от MailOnline коментар за случката, допълва преработената снимка със звучното заглавие: „Скандалът се превърна в радост: Близнаци са”.

Малко по-надолу пише: Кейт получава вълнуващи новини на фона на скандала за голите снимки.