Миналата седмица Джейсън Момоа мина под венчилото с любимата си - бившата половинка на Лени Кравиц Лиса Боне, която е с цели 11 години по-възрастна от него.

Мнозина биха заключили, че Джейсън и Лиса би трябвало да са на меден месец в момента. Но ситуацията е по-различна или поне на това ни навежда снимка в Instagram. На нея виждаме актьора, усмихнат до уши, да си прекарва видимо добре в компанията на красива блондинка. За да предотвратим някакво недоразумение, бързаме да поясним, че това е екранната половинка на Мамоа от сагата "Игра на тронове" и негова близка приятелка – Емилия Кларк.

Припомняме ви, че двамата си партнираха в първия сезон на фентъзи сериала. Смъртта на хал Дрого сложи край на екранната им любов, но не и на тази в реалния живот. Актьорите са близки не само за пред камерите и това си личи от кадъра, споделен от Емилия.

Под фотоса, запечатал щастието от срещата им, Кларк е добавила статуса: "Когато животът е толкова добър, че твоето слънце и звезди са в града ти… губиш очите си и прибавяш 5 усмивки (и джина), където досега е имало само една…"