Примата на родната сцена Лили Иванова отново стана обект на шега в социалните мрежи заради годините си, които пази в тайна. Последната гавра е древногръцки надпис върху каменна колона, в който окото на шегобиеца открива името на поп иконата. Снимка на дневния паметник обикаля социалните мрежи, а към него има кратък „обяснителен” текст: „Плакат от концерт на Лили Иванова, Атина, 4 в.пр. Хр".

Междревременно Иванова се появи на нова фотосесия със скъсани дънки, за които е броила около 3000 лв. Облеклото е на световен бранд, както и тениската, която цена варира около два бона. Якето, което е сложила отгоре, пък може да бъде закупено за 4000. Скъпите покупки, които звездата прави, не изненадаха феновете, тъй като тя не прави компромис с начина, по който изглежда.

В светските среди още от сега започнаха да се водят залози колко ли пари ще хвърли Лили за тоалети по предстоящото си турне. Иванова започва своята обиколка из страната на 3 септември във Варна, като ще премине през Пловдив, Бургас, Велико Търново, Шумен и Русе. Финалът е запазен за столицата, където примата ще вдигне публиката в НДК на крака в три поредни вечери.