Нова любов пламва във „Фермата”- по-истинска и романтична от бурната връзка на Паулина с Красимир, разбра Hotnews.bg. Вчера вечерта никарагуанката загуби дуела и напусна предаването. Тя даде всичко от себе си, въпреки болките в гърба и заслужи аплодисментите на участниците, а Краси й обеща да си видят, веднага щом и той излезе.

Паулина се бори мъжки до последно и малко не ѝ достигна, за да пребори Елизабет, която обаче бе много по-добра в забиването на пирони. Елизабет, която влезе в състезанието за 100 000 лева, за да се свърже с българските си корени, се извини на любовниците, че ги разделя и призна: „Поли може да е шумна, да е първична, да е мръсница, но тя е слънцето на тази „Ферма“ и без нея няма да ни е толкова забавно! Поли, обичам те, не ми се даде! Извинявай за всичката болка, която преживя! Ти си супер яка и нямам търпение да излезем и да пием коктейли заедно!“, заяви Илчева.

Дали тя ще участва в новата любов, която ще пламне във „Фермата” продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов не разкриват. Те обаче са категорични, че новата романтична връзка в предаването ще се хареса още повече на зрителите от привличането между Краси и Паулина, които дори правиха секс.