Точно на Гергьовден семейството на Емилия сложи началото на нова традиция. Всички заедно засадиха дръвче в двора на своята къща като направиха съпричастни и последователите си в мрежата, а изпълнителката не пропусна да отправи своя виртуален поздрав: “Днес е Гергьовден, голям български празник. Ние в нашето семейство също празнуваме.

Решихме да засадим едно дръвче, защото то е символ на благополучие, благоденствие, надявам се и ново начало. Желая ви приятели, тъй като се намираме в едно деликатно положение, да бъдем много позитивни, да не се страхуваме и да продължаваме да почитаме българските празници. Бъдете живи и здрави!”

Изборът на 6 май за тази хубава инициатива не е случаен, защото именик е съпругът на Емилия. Певицата се обърна с най-хубавите думи към Жорж Башур и отправи своето искрено пожелание към него: “За живота, за любовта и за вдъхновението няма прегради. Няма ограничения. Красотата на природата ни съживява. Дава ни надежда... Честит празник на моята Любов! Бъди здрав! Само това искам за теб”, написа тя.

снимки:фейсбук емилия