Актьорът Явор Бахаров е изпаднал в истинска дупка, след като сътвори чудовищен скандал в риалити формата „ВИП брадър”.

Тънките сметки този път не му се получиха и опитите да изнудва продуцентите за още пари удариха на камък.

Прибързаното му решение да напусне доброволно състезанието няма да остане безнаказано. Сега къдравият актьор дължи 80 бона неустойка, упомената в договора му. Също така няма да получи и хонорара си от 50 хиляди, гласи мълвата. Брат му Захари Бахаров се опитва да преговаря с Нова телевизия, които си искат дължимото.

Веднага след финала на шоуто Явор замина на заточение в чужбина, посъветван от брат си, за да не върши повече глупости, докато нещата се уталожат.

Запознати издават, че Явор е свикнал в живота да минава метър и винаги да изстисква другия, доколкото му е възможно. Пресметливостта този път му изигра лоша шега. Той до последно си мислел, че е звездата на шоуто и продуцентите ще клекнат пред исканията му. Това не се случи и той се превърна в най-унизително прогонения съквартирант в цялата история на „Биг брадър”.

Когато глътнал чист въздух на свобода и разбрал, че няма да получи така желаните мангизи, а и подлежи на съд за още пари, той вече съжалявал за постъпката си. В интервю пред Гала се опита да замаже положението, но само с мили думи и извинения не се получило.



С умилостивяване на разгневените продуценти и шефове на Нова телевизия се заел лично брат му Захари Бахаров. Той изпратил Явор далеч от България, а наши източници дори заявиха, че е отпътувал извън Европа. Опитал се да преговаря в полза на брат си, но това създало и на него проблеми. Из коридорите на телевизията упорито се говори, че малкият Бахаров ще повлече в тинята и по-съвестния си родственик.

Най-вероятно на Захари ще му се наложи да покрие и тази издънка на брат си, което не му се случва за първи път. Ще трябва да се бръкне дълбоко в джоба и да брои 80 бона заради детската постъпка на къдравелкото, защото Явор е останал без пукната пара. В началото на годината категорично отхвърлил поканата да се снима за български сериал, който скоро ще превземе тв ефира.

Направил си тънката сметка, че може да изкара същите пари, но за по-малко дни, с участието си във „ВИП брадър”. Накрая се оказва чисто прецакан, и то от себе си. Взе участие в хитовото риалити и накрая заради глупост няма да си вземе хонорара, но ще трябва и да плаща.