Нова телевизия започна кастинг за втората най-отчаяна ВИП съпруга в България.

След като съботното шоу на Иван и Андрей остана с единствена "съкрушена дама", т.е. щастливата булка Вихра, сега продуцентите са се обградили с красиви българки, за да й намерят най-достойната бойна другарка.

Претендентките са повече от атрактивни. Най-"вкусна" за светските хроникьори е Евгения, съпругата в развод на Николай Бареков, шеф на онлайн медията Bnews. Готината мацка би път чак от Разград, за да покаже какво може пред камера. Нейният опит, макар и скромен, не е за пренебрегване. Доскоро тя управляваше светската страница Blife от мрежата на Ники.

Чаровната Мая Славова, нежната половинка на устатото момче в спортната журналистика Крум Савов, също е в топлистата. Самият той не крие, че максимално нахъсва жена си за кастинга. Той не е изпуснал ръката на фармацевтката, докато тя е била на интервюто, твърдят очевидци. След като близнаците Крум-младши и Катрин малко поотраснаха, майка им вече може да обърне внимание на кариерата си.

В състезанието участва и Нели, която от доста време насам се фръцка пред камерите. Беше репортер в шоуто "Огледала", а след това водеше "Туистър". Красавицата се е сблъсквала и с майчинските отговорности, след като роди дете от Иво Карамански. По-късно се залюби с Айвън от мъжкия стриптийз балет "Максимус", получи годежен пръстен от него по сценария за Айфеловата кула, но до сватба не се стигна.

Русенката Яна Грудева, която събужда всяка делнична утрин зрителите по Pro.bg, е една от сериозните кандидатки за горещия стол до Вихра. Ефектната водеща, за която се говори, че някога е била муза на Георги Илиев, има всички шансове да се превърне в екранна звезда от светски калибър.

Певицата Йоана Козева също е в играта. Чаровната гласовитка е майка на две деца и е омъжена за много сериозния класически музикант Ясен Козев. Напоследък тя се занимава с фешън приключения. Тя е представителка на модната агенция FH1.