Рок идолът Тома (вокал и ритъм китара) записа с бандата си - Иван (соло китара), Петър (бас китар) и Ненчо (барабани) най-новото си парче, носещо многозначителното заглавие „Сам На Света”.

Записът на парчето отнема близо месец работа в студиото за целия екип, но резултатът е повече от вълнуващ. Феновете няма да съжаляват за чакането, защото на хоризонта се задава тотален рок хит.

„Сам На Света” е парче с твърд рок саунд, здрави китарни рифове, завладяваш електронен бийт и мощни вокали. И това не е всичко. Песента съдържа неочаквано включване на гневния глас на хип-хопа – рапъра Billy The Kid. Идеята за участието на Били в парче на Тома идва съвсем спонтанно още през 2010, когато двамата се запознават на турнето Coca-Cola Happy Energy Tour. Следват неформални „репетиции“ в автобуса на турнето „Дъ Reis“ и хотелските стаи между рок бандата и рапъра, а година по-късно всички са вече в студиото и парчето е факт.

Текстът на песента е дело на Димо, вокалът на групата „P.I.F.„, а музикален продуцент на сингъла е Влади Ампов – Графа. Аранжиментът на парчето е колективно дело на екипа по сингъла – Тома и момчетата от групата, Били с основна заслуга в бийта и Графа.

Премиерата на „Сам на света” ще се състои на 2 септември в 18:30 часа в предаването „Z-Jungle” по радио Z-Rock

В предаването ще гостува самият Тома, който ще представи най-новата си песен и ще разкрие най-различни подробности около парчето….

Тома и бандата му заедно с Били заснеха и видеоклип към песента, който ще бъде готов до броени дни. Режисьор на видеото Васил Стефанов, автор на визията и на емблематичния хит на Тома „Герой”, едноименният сингъл от дебютния албум на певеца, издаден в края на 2008 от Вирджиния Рекърдс. Видеото на парчето е не по-малко завладяващо – режисьорът комбинира реални персонажи с анимирани образи сред мрачен приказен декор. Видеото представя и новия имидж на Тома, който наскоро се раздели с така популярната си дълга коса за сметка на къса, нео пънк прическа. Идолът е все така рок и себе си в кецове и небрежни тишърти от специалната рок серия на световната марка “Converse”, която се грижи за гардероба на звездата.

Лятото на 2011-та бе изключително натоварено за Тома и бандата му. Заедно с трескавата работа по записите и снимките около новия сингъл, Тома е звездите на националното турне на „Пълна Лудница”, където си партнира с Албена Михова и целия екип на шоуто. Малко преди началото на турнето двамата успяха да откраднат и няколко дена почивка, за да отидат на любимия си див плаж Паша дере край Варна. След края на турнето на „Пълна Лудница”, Тома и групата му имат концерт в Стара Загора на 3 септември, където за първи път ще изпълнят на живо новия сингъл.

Тома, групата му и Били Хлапето ще представят „Сам на света” и по време на предстоящото национално турне “Coca-Cola Happy Energy Tour 2011” от 14 септември до 21 септември, включващо някои от най-популярните български изпълнители. Освен новото парче, Тома ще изпълни и най-популярните си парчета от албума „Герой”. Тома е подготвил за публиката на “Coca-Cola Happy Energy Tour 2011” и още една изненада – съвместно изпълнение с друг артист от турнено на световен хит, в нов аранжимент.