След развода си с Брус Уилис, завоеванията на Деми Мур са все по-млади с десетилетия от нея мъже. Новата половинка на актрисата е изпълнителят Ник Джонас, който е с 30 години по-малък.

Певецът от своя страна не се притеснявал от голямата разлика във възрастта между двамата, тъй като вече имал опит с по-големи от него жени. Преди това той е имал връзки с актрисата Кейт Хъдсън (38 г.) и певицата Делта Гудрем (33 г.), примпоня missbloom.bg

Въпреки че се гордеела с новото си завоевание, Деми предпочитала нещата да не се афишират, защото все още не можеле да превъзмогне унижението след края на брака й с Аштън Кътчър. Тя дори се срещала с Джонас в имението на свой приятел от страх да не я уловят папараци. “Деми не иска повече публични унижения, след като бе зарязана от Аштън”, обяснява близък до актрисата.

Въпреки тревогите на Мур относно общественото мнение за връзката й с поредния по-млад мъж, тя има подкрепата на любимите си хора. Именно 29-годишната ѝ дъщеря Румър Уилис я уредила с Джонас.

“Румър знае, че майка й си пада по млади мъже и тъй като Ник е необвързан и има опит с по-големи жени, тя сметна, че ще си паснат. Ник е най-младият от всички, с които Деми е излизала, но е и един от най-зрелите мъже в живота й”, допълва източникът.

След развода си с 16 години по-младият Аштън, Деми се е срещала с 31-годишният Шон Фрайдей, 31-годишният Вито Шнабел и 36-годишният ресторантьор Хари Мортън, който бе гадже и на дъщеря й.