Русокосата изкусителка Амбър Хърд никак не обича да си губи времето, а още повече да бъде сама. През февруари тя отново прикова медийното внимание към себе си, след като се раздели с милионера Елън Мъск за втори път, а преди това бе омъжена за Джони Деп.

31-годишната актриса сложи край на брака си с актьора, от когото успя да прибере прилична сума. Разводът им бе една от най-горещите теми в таблоидите.

Очевидно новият щастливец до Амбър е значително по-възрастният от нея Шон Пен. Преди два дни двамата бяха засечени в известен бар в Лос Анджелис, където пиели червено вино и си говорели задушевно. Очевидци са сигурни, че Шон и бившата жена на неговия колега са двойка.

Малко след раздялата си с Амбър Елън Мъск разкри, че той е бил зарязан от нея и се чувства наранен, защото е бил влюбен и уязвим. Шон Пен също има богат любовен живот зад гърба си. Той започва страстна връзка с бившата си жена Робин Райт, след като се развежда с Мадона през 1989 г. И въпреки че любовта между двамата е силна и дълготрайна, те се разделят през 2009 г. Малко след това името на Шон известно време бе свързвано със звездната дама Шарлиз Терон.

Дали Амбър Хърд и Шон Пен най-накрая не са открили истинската любов един в друг?

Източник: Woman.bg