Актьорската двойка Кейти Холмс и Джейми Фокс най-после обявиха „представителността“ на 4-годишната си връзка. Двамата за пръв се появиха заедно, без да се крият, на светско събитие – магазин за луксозни слънчеви очила на 49-годишния актьор и певец Джейми Фокс в Ню Йорк.

38-годишната актриса Холмс, която е бивша съпруга на 55-годишната кино звезда Том Круз, не се криеше от папараците, дори обратно – позираше пред фотографите. Очевидците видяха, че тя сияе от щастие. Холмс и Фокс решиха да не крият връзката си съвсем наскоро.

Последните 4 години двамата влюбени гледаха да не се набиват на очи, особено пред журналисти и фотографи, макар да бяха засичани заедно неведнъж. На въпроса какво ги свързва, двамата забулваха истината със стандартното изречение, че са просто приятели. Нещата обаче се промениха, след като изтече бракоразводният договор на Кейти с бившия й съпруг Том Круз.

* Кейти, Том и Джейми, 2006 г.

Според споразумението тя нямаше право да вади на показ личния си живот. В противен случай Кети нямаше да получи 9,8 милиона долара от бившия си мъж. Договорът изтече и на светското парти в магазина за слънчевите очила тя позираше обилно и щастливо пред фоторепортери.