Новото любовно завоевание на Андрей е разкрито, пише "Уикенд". Продуцентът и водещ на най-хитовите шоупрограми на Би Ти Ви кара незабравима лятна ваканция със сексапилната брюнетка Емануела Толева. С тях е и балдъзата на "опосума" Доротея. Двете сестри са близначки и си приличат като две капки вода.

Тези дни Емануела бе засечена да кара джипа на Андрей Арнаудов - "Рейндж Роувър", в Лозенец. Красавицата отиде до центъра на морското градче, за да напазарува фрешове. Компания й правеше сестра й Доротея, с която са бивши баскетболистки на "Славия".
Ефектните дами, понастоящем моделки, бяха облечени с еднакви дрехи, та бе напълно невъзможно да се каже коя коя е. Различаваха се само по шнолите си и по местата си в роувъра на тв продуцента - любимата на Арнаудов шофираше, а родственицата й се возеше.

Емануела и Доротея не се задържаха дълго в центъра на Лозенец, а се отправиха към къщата на Андрей, която е в непосредствена близост до крайбрежната ивица.

Новата любима на продуцента Арнаудов е значително по-висока от него. Тя е 181 см, а той - 172. Емануела и Андрей се срещнали за сефте преди 2 месеца, докато едновременно изхвърляли боклука в квартала. Шоуменът заговорил красавицата, успял да я разсмее и тя на драго сърце му дала телефона си.