Заради големия ни актьор Иван Иванов момичетата чупеха прозорци, крещяха, плачеха.

Навремето в него бяха влюбени цяло поколение жени.

Заради сина му Стефан преди месец хубавата Луиза Григорова остави дългогодишния си приятел Явор Бахаров, а 4 години преди това той и другата звезда от "Стъклен дом" Радина Кърджилова си размениха годежни халки в палатка на брега на морето.

Да, Луиза има нова любов. В началото и самата тя не знае какво точно се случва между нея и сина на Иван Иванов, който стана известен като рапъра Wosh MC, но знае, че е нещо много хубаво.

И Стефан целият сияе, станал е много грижовен, суетен - сам си глади дрехите, и говори за Луиза с нежност. Двамата се срещат за първи път в началото на снимките на "Стъклен дом" през 2009 г. Запознава ги Радина, която по това време е още гадже на Стефан.

"Винаги съм харесвал Луиза. Много е трудно да я познаваш и да не ти е приятно в нейната компания. Това е почти невъзможно. Ако не ти допадне, по-скоро причината е в теб. Изключително отговорен човек е - към работата си, към хората около себе си", е първото впечатление на Стефан от нея. Тогава той приема Григорова само като приятел и не си представя, че двамата ще имат интимни отношения, пише в. "Труд".

Всичко се променя преди няколко месеца. Тогава Луиза отива в нощен клуб в София със свои приятели. В заведението Стефан и групата му "Дъ топ стопърс" имат участие. Двамата се виждат, прегръщат се и следва кратък разговор. Няколко дни по-късно си пишат във фейсбук и се уговарят да пият кафе. Излизат няколко пъти и всичко е абсолютно по приятелски. След една подобна среща обаче Стефан събира смелост и й казва в очите, че все по-често си мисли за нея и че има чувства.

Горе-долу по същото време Луиза се разделя и с Явор. "Причината за това обаче не съм аз. Доколкото знам, нещата са отивали натам и с мен, и без мен", е обяснението на Стефан.

Впрочем той и Луиза стават двойка преди месец, когато отиват заедно на "Елевейшън", който тази година се проведе на военното летище в Доброславци край София. По една случайност бившата годеница на Стефан - Радина, и Деян Донков демонстрираха чувствата си за първи път на същия фестивал миналата година в Разлог.

Иванов и Кърджилова вече са само добри приятели, но преживяват 8-годишна бурна връзка, почти като цял брак. Срещат се още докато учат в гимназията. Караници по телефона, скандали по заведения и силна ревност, обаче и много се обичат. Пътищата им се разделят след първия сезон на "Стъклен дом", когато тя отива на море с колегата си от сериала Явор и там среща Калин, с когото обаче са заедно само няколко месеца.

През цялото време Радина и Стефан не са спирали да поддържат връзка, както е и сега. Звънят си, пишат си по скайп, обсъждат кой къде ще ходи на море, новите филми и всички стандартни неща, за които си говорят приятелите. Дали от неудобство, или поради нещо друго, обаче все още не са коментирали връзката му с Луиза.

Така стоят нещата и при другите бивши гаджета - Явор и Луиза. След раздялата те са останали добри приятели и често се чуват по телефона.

Единствено отношенията между Стефан и Явор, които се познават от много отдавна и са много близки приятели, се променят. "Бяхме истинска партия с него. Не сме се карали, просто изведнъж спряхме да си говорим. Разбирам го. Може би и аз бих постъпил по този начин."

Стефан и Луиза не живеят заедно. Не искат да изконсумират връзката си бързо. Двамата са още в оня период, в който не могат да се нарадват един на друг.

"Не мога да опиша какво чувство изпитвам, когато я видя. Като я докосна, целият изтръпвам."

За него Луиза лоши навици няма. Ако изобщо може да мине за минус - облича се много бавно. "Пита ме: с шал ли да бъда? И застава в една поза и ме гледа с очите си, а след това го маха и казва: или без? И пак позира сладко. Аз й отговорих - без, защото навън е 35 градуса, но тя пак го сложи, защото така било по-хубаво", разказва Стефан.

За да й докаже колко са сериозни намеренията му, той дори си прави татуировка. Едната е най-обикновена 3-сантиметрова чертичка, но е сред любимите му. Защото линията му я рисува самата Луиза. Един ден двамата са на кафе.

Стефан подава черен маркер на актрисата и й казва:

"Луизе, искам да си имам нещо за спомен от теб." Без да подозира какво ще последва, тя му драска набързо тънка линия от вътрешната страна на лявата ръка. След 15 минути двамата вече са платили сметката и влизат в първото студио за татуси, което виждат по "Граф Игнатиев". Посреща ги млад мъж, целият изрисуван в татуси и с пиърсинги по лицето.

"Виждаш ли това - Стефан показва чертата на ръката си - искам да я повториш". "Сериозно ли? Не съм сигурен, че трябва да го направя", му казва първоначално мъжът. В крайна сметка се съгласява, а Луиза гледа отстрани и не може да повярва какво се случва.

Четири дни по-късно той отива в друго студио и на дясната си ръка изписва Love със знаците за пускане на музика - плей, този за записване - рек, и пауза.

Когато решава да си направи последната, не казва на никого. Иска да бъде изненада за любимата му. Избира чисто ново татустудио на бул. "Витоша" и час след това излиза оттам с надпис "Луиза" на гърба си. В началото го крие, защото прилича по-скоро на рана - мястото е с кръв и лепенки отгоре. "Показах татуировката на Луиза чак когато заздравя. Тя щеше да полудее. Първо провери дали е истинска и след това започна да я целува."

Не толкова въодушевено реагират някои от приятелите му. "Ааа, не. Това не е вярно, не е възможно. Ти си луд", казват му те.

Младата актриса от "Стъклен дом" вече има и песен, посветена специално на нея. Казва се Live (от английски - живея). Преди няколко седмици двамата отиват до Созопол и през целия път снимат кратки клипчета с телефона на Луиза.

Сега записите са в компютъра на Стефан и скоро той ще ги монтира във видео към парчето. И вероятно ще го направи много професионално, защото именно това е учил - режисура в Нов български университет. Като по-малък той не иска да се занимава с актьорско майсторство, въпреки че няма как с такива родители да не се поддаде и на киното.

Завършил е семестриално, а от дипломирането го дели само държавният изпит, за който трябва да направи собствен филм. Има подготвени няколко сценария, но така и не се е хванал да ги реализира.

По време на следването никога не се е възползвал от известността на баща си. И това личи от студентската му книжка. За един много труден изпит Стефан не чете докрай записките си и съвсем заслужено получава тройка, а някой от колегите му споменава на преподавателката кой точно е баща му.

"Защо не ми каза, че си син на Иван Иванов? Каква е тази тройка, сега какво да правя", притеснила се учителката. Той обаче не иска по-специално отношение и затова не искал да го изпитват повторно, за да си повиши оценката.

От 4 години работи като ефирен оператор в Би Ти Ви. Зарежда плейлисти, качва материали, спира любимите сериали и шоупрограми за реклами. Истински се забавлява и когато прави музика - най-любимото му хоби. Напоследък изкарва пари и като пише музика за реклами. Той и групата му "Дъ топ стопърс" имат собствено звукозаписно студио, където осъществяват проектите си. Наесен ще излезе и първият им самостоятелен албум, който ще е в две части - за душата и за тялото. Иван Иванов и Петя много харесват парчетата от първата част.

"Браво, хубави са, много са мелодични", казва големият актьор на сина си. Ако обаче му попадне някоя от другите, се хваща за главата и пита: "Леле, това ти ли си го писал?"

"С баща ми сме големи приятели. Той си почива в семейната къща в Оборище. Гледа много филми, чете книги и коси тревата. Когато майка ми не е в театъра, е при него. Всеки ден той ми звъни, пращаме си есемеси и много се забавляваме двамата."

Като малък Стефан изобщо не подозира, че баща му е популярен. Разбира, когато в училище майките на неговите съученички му дават списък с имената си, за да им занесе автографи от баща си.

Изобщо не осъзнавах, че баща ми е звезда. Като пораснах, чух невероятни неща.

Положението е било страшно - как се налагало да го изкарват с джипове от вкъщи, а полицаи на коне са кръжали наоколо. И всичко това, защото е имал много фенки, които са спали пред блока, крещели са под терасата, рязали са си вените, припадали са. Тук е било като в Холивуд. Вече не е така. Например, като излизам с Луиза - хората много й се радват, снимат се с нея, искат й автограф, но чак такива еуфории няма."