Любителката на бойните спортове Радина Костова стана Мис Люлин 2010.

Конкурсът за най-красиво момиче на квартала се проведе на 5-и декември,  а негов организатор за втора поредна година бе регионалният месечник "Вестник за Люлин".

Журито с председател Андрей Георгиев - издател на вестника и членове Георги Неделчев-главен редактор на списание №69, Милен Марчев – продуцент в New moment , Петър Ангелов- собственик на фирма „Ворошилов”, Василена Добрева- Мис Люлин 2009, избра за второто място Ася Капчикова (момиче на месец юли).

Русокосата красавица, която бе основната конкурентка на Радина, спечели и наградата на публиката - нов модел мобилен телефон.

На трето място бе избрана Моника Асенова (момиче на месец април).

*(Л-Д) 3-та подгласничка Моника Асенова,  Мис Люлин 2010 Радина Костова,  2-ра подгласничка Ася Капчикова  


Мис Люлин за 2009 година - Василена Добрева сложи лично короната на своята последователка и й пожела приятно изкарване на екскурзията във Венеция, която бе наградата за победителката.

*Мис Люлин 2009 година - Василена Добрева (Снимка: Анатоли Иванов)

В първи кръг момичетата трябваше да се представят с дрехите, в които се чувстват най-добре. Повечето от участничките заложиха на сексапила си, като дефилираха предимно с къси рокли и големи деколтета.

Още тук 20-годишната студентка по право - Радина Костова блесна с официален тоалет в бяло и черно.


*Участничките в конкурса позират за обща снимка

Вторият тур увеличи няколкократно емоциите на публиката и тя аплодираше още по-бурно претендентките, които се изявиха със своите разностранни таланти. Едни рецитираха стихотворения, свириха на синтезатор, показаха свое лично творчество, други решиха да заложат на танцувалните си умения.

Сред тях се отличиха Анжела Медзикян (момиче на месец октомври) със страстно латино и Ася Капчикова, която танцува free dance в оскъдно облекло (вижте видео по-долу).

Кулминацията на кръга бе Радина, която смая всички присъстващи с уменията си да чупи от раз дъски, тухли и керемиди (вижте видео по-долу).

*Радина смая всички присъстващи с уменията си да чупи от раз дъски, тухли и керемиди

На последния етап от конкурса, журито остави шест претендентки, които трябваше да отговарят на въпроси свързани с техния квартал.

Новата Мис Люлин участва за първи път в подобен конкурс. Тя обича всичко екстремно и мечтае някой ден да заеме кметското място в Район Люлин.

За нея родният й квартал е най-добрия от всички и не смята да го заменя с друг.

Красавицата не иска да се занимава с „моделство” и за в бъдеще и ще продължава да набляга на бокс, кикбокс и карате - нейните любими занимания.

Вижте видео:

Радина Костова чупи керемиди

Ася Капчикова танцува free dance

Мис Люлин 2010 - награждаване