Playmate Of The Year 2018 стана Жанета Осипова, която сама призна преди време, че е правила секс на площад късно вечерта. Тя вече остава в историята, като първата победителка в конкурса на сп. Playboy, коронясана за най-голямото женско изкушение в България. Лично миналогодишната носителка Нора Недкова, постави уникалната, ръчно изработен корона, която дизайнерът-ювелир Велина Смет беше направила за победителката. Освен короната, Жанета спечели ваучер на стойност 20 000 лв. и почивка в Гърция.

Дениз Хайрула стана първа подгласничка и носителка на титлата PLAYSTAR и спечели много награди, сред които екскурзия до Атина от Травел Шоп. Тя беше избрана и от собственика на Bedroom Веселин Борисов, за лице на клуба. Втора подгласничка и PLAYGIRL е Несрин Исинова, която получи наградата си от ПР експерта и представител на винарска изба Братя Минкови Кирил Кирилов

Водещи на изисканото събитие бяха две легендарни подгласнички от предишни конкурси - Ана-Мария, която скоро стана Мис Силикон 2018 и завършилата логопедия в Софийски университет - Зори. Разбира се, с тях на сцената беше и Любен Дилов-син, който закачливо призна, че най-сетне се е обградил от нещата, от които най-много се нуждае – силикон и логопед. В паузата, през която Пепеляшките се превръщаха в принцеси, високия градус в залата на Bedroom Beach беше поддържан от Светльо Къслев, Веси Бонева и Диона, които направиха страхотно шоу. Хореографията на спектакъла, който плеймейтките направиха на сцената беше на Маргарита Будинова, а с красавиците танцуваха и балет X-Energy Crew.