Доскоро ограничен кръг от хора бяха чували името Никол Потуралски. От няколко дни обаче нейни снимки обиколиха медиите по целия свят. Никол е новата дама до един от най-известните актьори в света - Брад Пит. Оказва се, че Брад и Никол се запознали в скъпарския ресторант на съпруга на Потуралски в Берлин през август 2019 г.

Пит вижда за първи път Роланд Мери, който е и собственик на баровския ресторант Борхард, когато снима в Германия филм на Куентин Тарантино преди доста време. Миналата година обаче той се срещнал и с 27-годишната му съпруга Никол и според близки на актьора мигновено бил запленен от красотата й. В момента Брад Пит и Никол Потуралски са влюбени до уши и са на почивка в луксозния му Шато Миравал на стойност 50 милиона паунда, разположен в южната част на Франция.

Никол все още е омъжена за 68-годишния Роланд, а двамата имат 7-годишен син. Близки до ресторантьора споделят, че той гледал философски на близките отношения на съпругата си с холивудския актьор. “Те все още са обвързани и бих могъл да опиша отношенията им като “отворен брак” - споделя приятел на Роланд Мери.